Voiko pikavipillä maksaa pois luottokorttivelat?

pikavippi luottokorttivelka

Se saattaa olla tai ei olla hyvä idea maksaa pois luottokortteja käyttämällä rahaa henkilökohtaisen lainan, mutta aiomme katsomaan etuja ja haittoja, ja kun olet lukenut niitä, sinun pitäisi pystyä helposti päättää, onko se järkevää sinulle. Lisäksi täytyy sanoa oikein edessä, että tarkoitus tässä artikkelissa ei viittaa siihen, että otat henkilökohtaisen lainan voidakseen maksaa pois luottokortteja, mutta ei pelkästään huomauttaa hyvät ja huonot puolet näin.

Ensinnäkin, se luultavasti ei kannata ottaa pois henkilökohtainen laina maksaa pois luottokortteja, jos olet velkaa alle  15000€ niitä.

Jos et velkaa yli 15000 euroa kuitenkin, ja olet todennäköisesti aloittaa maksujen maksamatta jättämisen, sitten maksaa pois kaikki kortit voi olla hyvä idea, koska sinun välttää tulevia rangaistuksia, ja maksaa enemmän korkoa korko.

Ensimmäinen asia, että sinun tarvitsee tehdä, on tarkistaa, kuinka paljon kiinnostusta maksat korttisi, koska sinun myöhemmin täytyy verrata tämän summan koron, joka on pankin pyynnöstä tarjoamalla henkilökohtainen laina. Koron määrä, joka peritään henkilökohtaisia ​​lainoja vaihtelee suuresti, riippuu lähinnä nykyinen FICO pisteet.

Jos luottoluokitus ei ole hyvässä kunnossa, niin on todennäköistä, että korko henkilökohtainen laina tulee olemaan suurempi kuin se on luottokortteja, mutta jos saat taakse oman luottokorttimaksut sitten seuraamukset rakentaa nopeasti, ja niin tekee pahentaa kiinnostusta.

Korko henkilökohtaisia ​​lainoja ei pahenna ja voit tehdä järjestelyjä eri takaisinmaksuaikataulusta kun rekisteröidyt. Mikä parasta, voit vain tehdä yksi maksu kuukaudessa, ja maksettu pois henkilökohtainen laina näyttää hiton paljon paremmin teidän luottoluokitus, kuin ohitetaan luottokorttimaksut.

Jos luulet, että henkilökohtainen laina voi olla paras vaihtoehto, niin ennen kuin lähteä metsästämään yksi, seuraavat ovat mitä sinulla todennäköisesti kysytään, jos ja kun hakea sitä.

1) Vähintään 3 kk todistus työpaikasta. 2) viimeisin palkkaliuska, joka näyttää kotiin maksaa. 3) Pienet tulot, jota käytetään vahvistamaan kotiosoitteeseen. 4) tarkistaminen tai talletuksen tilitietoja.

Jos saat lainan hyväksymisestä, jonka pitäisi olla 24-48 tuntia, jonka jälkeen rahat lähes välittömästi talletetaan tilillesi, ja kuukausittaisen lyhennyksen vähennetään myös samalta tililtä automaattisesti.

Kannattaa tsekata ainakin kolme laina yrityksiä ennen kuin lopulta päätetään yhdessä, ja vertaa sitten seuraavat.

1) Korot. 2) tyyppi takaisinmaksua järjestelmiä käytettävissä. 3) Osittain piilotettuja maksuja, ja olla varuillaan näiden. 4) asiat, jotka sinulla todennäköisesti pyydetään ovat. 5) Kuinka kauan kestää saada hyväksytyksi.

Viimeinen ja tärkein asia tarkistaa ennen allekirjoittamista pisteviivalla, onko kuukausimaksut ovat korkeammat tai alemmat henkilökohtainen laina.

Kun tiedät, että sinun pitäisi helposti pystyä tekemään tietoisen päätöksen siitä, mikä olisi paras sinulle.